Otváracie hodiny
1,2

Kakaové boby v kokosovom cukre 100g BIO

Skladové číslo: 3659

Kakaové boby v kokosovom cukre 100g BIO

5,00 € s DPH
ks

Bio kakaové bôby v kokosovom cukre

 Kakaové bôby od Iswari sú sušené semená nepražených kakaových plodov. Vďaka ich šetrnému spracovaniu pri nízkych teplotách (bez praženia) sú v nich zachované všetky bohaté nutričné ??látky, vďaka ktorým bývalo kakao Indiánmi právom nazývané pokrmom Bohov.

Drvené nepražené kakaové bôby obalené v kokosovom cukru sú výnimočnou lahôdkou, ktorá kombinuje jemnú horkosť kakaa najkvalitnejšie odrody Criollo s karamelovou sladkosťou kokosového cukru, ktorý je získavaný z kvetov kokosových paliem. Kakao je jednou z najvýživnejších plodín na svete vďaka obsahu minerálov, enzýmov a antioxidačné kapacite.

Kokosový cukor je nerafinované sladidlo s veľmi nízkym glykemickým indexom 35. Vďaka tejto kombinácii si môžete dovoliť túto mimoriadnu pochutinu bez výčitiek svedomia voči Vášmu telu.

Pozor: produkt spôsobuje ťažkú ??chuťovú závislosť :-)!    

Obsahuje enzýmy dobrej nálady   

Mimoriadnej hodnoty antioxidantov    

Obsahuje najmä horčík, draslík, železo, mangán a zinok    

Mimoriadne lahodné, návyková chuť!

Podrobný popis

Kakao je najbohatšou plodinou na antioxidanty, ktoré nás chránia pred pôsobením voľných radikálov (vznikajúcich v znečistenom prostredí, nekvalitné strave, prirodzenú rádioaktivitou, a pod.). Ich množstvo je klasifikované tzv. ORAC jednotkami – kakao ich obsahuje viac ako 500 (napr. U nás na antioxidanty bohaté čučoriedky obsahujú cca 50 ORAC). V kakau sú zastúpené v podobe polyfenolov, katechínov a epikatechín. Kakao obsahuje nenasýtené mastné kyseliny omega 6, ktoré sú však v čokoládach pražením znehodnotené na zdraviu škodlivé transmastné kyseliny. Kakao obsahuje aj niekoľko minerálov a vitamínov. Je zdrojom horčíka, železa, síry, chrómu, mangánu, zinku a medi.

Kokosový cukor je mimoriadny tým, že patrí medzi skutočné delikatesy a súčasne nášmu telu prospieva. Je získavaný v Indonézii ručným zberom nektáru z kvetov kokosových paliem. Nektár je potom spracovávaný v miestnych dedinách domorodcov a získané kryštáliky sú výnimočnou pochutinou s jemne karamelovou príchuťou.



Meno: Povinný údaj
Email: Povinný údaj
Hodnotenie:
Vaša recenzia:

Odoslaním príspevku súhlasíte s podmienkami používania služby recenzie produktu


Odporučte emailom.


Komu: Povinný údaj
Od: Povinný údaj
Sprievodný text: