Blog

Uhorkový šalát  s feniklom, pochuťkovou  smotanou a hydinovým mäsom

10 porcií

 

Ingrediencie

200 g uhoriek

100 g čerstvého hľúzového fenikla (guľa, hlúb) 

500 g mäsa (hydinové tepelne upravené)

200 g kyslej  pochúťkovej smotany

Soľ a koreniny

 

Postup

Očistený fenikel si na hrubšie nastrúhame, uhorky si nakrájame na štvrtinové plátky, pridáme tepelne upravené mäso nakrájané na rezance, kyslú pochuťkovú smotanu. Všetko v miske spolu zľahka premiešame, dochutíme soľou a dokoreníme suchým aj zeleným korením, aby sa chute spojili. Šalát necháme vychladnúť a podávame.

 

uhorkový šalát s feniklom | šalát | fenikel | salat

 

uhorkový šalát, fenikel recepty

 

uhorkový šalát s feniklom | uhorkovy salat s feniklom | salat | šaláty | šalát recepty