Blog

Ovčí syr

03.12.2017
Ovčí syr
 
 
To čo má bielu farbu a vŕzga pod zubami je ovčí syr zo salaša. Takýto ovčí syr nie je ľahké vyrobiť. Ak na výrobu ovčieho syra nemáte čas, je lepšie si ho kúpiť priamo na salaši.
Syr môžete konzumovať priamo čistý alebo osolený s himalájskou soľou a posypaný červenou kvalitnou paprikou. Dá sa pripraviť aj na rôzne spôsoby v studenej aj teplej kuchyni.
 
 
Ako ho pripraviť
 
Ja pripravujem ovčí syr aj v vyprážaný RYŽOVOM OLEJI, ten sa mi osvedčil tým, že sa NEPREPAĽUJE. Najprv si ho obaľte v trojobale, to je v múke, vajíčku a strúhanke a až tak vyprážajte.
 
K tomu si uvarte zemiaky vo vode, ktorú osolíte himalájskou soľou. 
Rýchly a chutný obed alebo aj večera.
 
 
Ovčí syr