Blog

Varený karfiol so špargľou a parmezánom

4 porcie

 

Ingrediencie

1 kg karfiolu

500 g  špargle

Vodu podľa potreby

30 g soli

100 g masla

100 g strúhanky !!!Celiatici použijú vhodnú len pre bezlepkárov.

120 g parmezánu

 

Postup

Karfiolšpargľu uvaríme v osolenej vode do polomäkka.

Z karfiolu zrežeme len ružičky, ktoré na panvici orestujeme, na roztopenom, osolenom masle a dáme na tanier. Pridáme uvarenú špargľu, prelejeme roztopeným maslom, posypeme opraženou strúhankou a  strúhaným syrom parmezánom.

Podávame s varenými zemiakmi.

Okoštujeme!

!!!Celiatici použijú len suroviny vhodné pre celiatikov.

 

varený karfiol so špargľou a parmezánom

 

varený karfiol so špargľou

 

zeleninový šalát recepty

 

varený karfiol so špargľou a parmezánom